Predavači
Konferencija 2017 predavači


Robert A

Robert A. Cooke, Ph.D.

CEO, Human Synergistics Inc.

Robert Kuk (Robert Cooke) - je direktor Human Synergistics International-a i vanredni počasni profesor na Ilinois Univerzitetu u Čikagu. Dr Kuk se specijalizovao u razvoju upitnika za individualni, grupni i organizacioni razvoj i ti alati su prevedeni na više jezika koji se koriste širom sveta. Robova istraživanja u oblasti organizacione kulture pružaju duboke uvide u ovaj kompleksni fenomen i kao validna i naučno zasnovana istraživanja pobrala su brojene nagrade.

Detaljnije...

Ivan-Dmitric

Janet L. Szumal, Ph.D.

Senior Research Associate For Human Synergistics International

Dženet Szumel (Janet Szumal) - je viši naučni saradnik Human Synergistics International-a i koautor programa Menadžment/Uticaj. Njena strast su istraživanja i upravo ona u kojima se bavila validnošću i pouzdanošću HSI alata su objavljena u mnogi časopisima. Trenutno radi na istraživanju o uticaju rukovodilaca i menadžera u različitim zemljama, kao i na knjizi koja kroz iskustva iz prakse razmatra povezanosti liderstva i organizacione kulture.

Detaljnije...

SHAUN-McCARTHY

Shaun McCarthy

Chairman/Director of Human Synergistics Australia

Šon Mekarti (Shaun McCarthy)– je predsednik Human Synergistics-a u Australiji i Novom Zelandu i trenutno je na poziciji jednog od direktora Human Synergistics International-a i Human Synergistics Centra za primenjena istraživanja. Šon Mekarti je međunarodno priznati autoritet za oblast organizacione kulture i liderstva sa više od 40 godina konsultantskog iskustva u kompanijama širom Australije, Novog Zelanda, Azije, Evrope i SAD-a. Njegovi skorašnji projekti su usmereni na pružanje podrške organizacijama u njihovim naporima da kod svih zaposlenih razviju posvećenost ka organizacionim kulturama visokih performansi.

Detaljnije...

Prijavite se za konferenciju