Predavači
Konferencija 2017 predavači


Robert A

Robert A. Cooke, Ph.D.

CEO, Human Synergistics Inc.

Robert Kuk (Robert Cooke) - je direktor Human Synergistics International-a i vanredni počasni profesor na Ilinois Univerzitetu u Čikagu. Dr Kuk se specijalizovao u razvoju upitnika za individualni, grupni i organizacioni razvoj i ti alati su prevedeni na više jezika koji se koriste širom sveta. Robova istraživanja u oblasti organizacione kulture pružaju duboke uvide u ovaj kompleksni fenomen i kao validna i naučno zasnovana istraživanja pobrala su brojene nagrade.

Detaljnije...

SHAUN-McCARTHY

Shaun McCarthy

Chairman/Director of Human Synergistics Australia

Šon Mekarti (Shaun McCarthy)– je predsednik Human Synergistics-a u Australiji i Novom Zelandu i trenutno je na poziciji jednog od direktora Human Synergistics International-a i Human Synergistics Centra za primenjena istraživanja. Šon Mekarti je međunarodno priznati autoritet za oblast organizacione kulture i liderstva sa više od 40 godina konsultantskog iskustva u kompanijama širom Australije, Novog Zelanda, Azije, Evrope i SAD-a. Njegovi skorašnji projekti su usmereni na pružanje podrške organizacijama u njihovim naporima da kod svih zaposlenih razviju posvećenost ka organizacionim kulturama visokih performansi.

Detaljnije...

David Byrum

David Byrum

General Manager of Human Synergistics Australia

Dejvid Bajrum (David Byrum) – je generalni direktor Human Synergistics u Australiji sa 25 godina konsultantskog iskustva sa u radu na unapređenju sposobnosti i održivog razvoja pojedinaca, timova i organizacija kroz razvoj konstruktivnih ponašanja. Kroz iskustvo razvio je pristupe koji pojedincima i timovima i organizacijama omogućavaju da kroz samo-spoznaju izdvoje prava pitanja i sprovedu aktivnosti koje vode ka održivom razvoju.

Detaljnije...

Péter Kalmár

Péter Kalmár

Director of Flow International Hungary

Piter Klamar (Péter Kalmár) - je osnivač grupe Flow u direktor Flow International. Od nedavno je predsednik IODA-e (international organization development asocciation). Posljednjih 12 godina usredsređen je na vođenje promena u velikim organizacijama i izgradnju efikasnih multikulturnih timova najvišeg menadžmenta. Piter je u svom 18 godišnjem radu vodio brojne međunarodne projekte širom Evrope ali i izvan kontinenta.

Detaljnije...

Prijavite se za konferenciju